Translate

keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Vauvan virkatut converse-tossut

Vauvanasuste innostukseni sai uutta bensaa liekkeihinsä, kun löysin ohjeet näihin suloisiin virkatuihin vauvan tossuihin. Saapa nähdä kenelle päätyvät, mutta tämän ohjeen tulen ainakin tallettamaan. Sen verran 'koukuttava' työ oli, että se oli vaikea jättää käsistä edes hetkeksi.


Ohjeita löytyi useampia esim. näiltä sivuilta:

http://puikkojenpolut.vuodatus.net/blog/3156059
http://josicroche.blogspot.com/2009/04/passo-passo-do-tenis-all-star-em-croche.html

Näiden sivujen ohjeita yhdistelemällä yhdistelemällä syntyivät sitten lopulliset puuvillalankaiset tossut. Ensimmäisen version virkkasin ensimmäisen ohjeen mukaan Nalle-langasta, mutta totesin tossuista tulevan omaan makuuni liian pehmoiset. Jämäkämmän sain tehtyä perus puuvillalangasta ja puolipylväillä pylväiden sijaan.


Nauhoista tuli loppujen lopuksi hieman liian pitkät ja paksut näin pieniin tossuihin, joten niitä täytynee vielä tuunata. Muuten olen tossuihin tyytyväinen. Nyt sitten vain odottelemaan niille sopivaa omistajaa :)...



3 kommenttia:

  1. Nää on muuten herkut. Sit kun saan nyt työn alla olevat vauvan tossut valmiiksi, voisin tehdä tällaiset :D Luulen, että moni ottaisi mieluusti pienelle lahjaksi jotain näin tyylikästä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mä ihastuin kanssa kovasti! :) Tosin noin mun converse-tähdet meni vähän liian vinoiks, kun en oo niin merkkien perään enkä jaksanu tarkistaa ;p.

      Poista
  2. Nojaa, ehkä kaikki arvaa, ettei ne oo aidot converset kuitenkaan ;) Itsehän en tunnistaisi conversetähteä, vaikka kävelisi vastaan ja heiluttelisi.

    VastaaPoista